Home » Organisatie

 

            Dit is ons team van Bommel de Beer :

 

Sandra Veehof-Vaanhold    Directrice                                          

Ik ben Sandra Veehof-Vaanhold geboren in 1971, en opgegroeid in Beckum. In 2002 heb ik samen met mijn man besloten om een kinderdagverblijf te gaan opzetten in Hengevelde.

Dit doen we nu alweer 19 jaar. Iedere dag is weer een uitdaging in ons vak! 

We proberen uiteraard een tweede huis aan te bieden waar veiligheid , gezelligheid en geborgenheid de speer punten van zijn. Maar ook altijd oog hebben voor kwaliteit en het luisteren naar de wensen van ouders en kinderen maakt Bommel de Beer bijzonder!

Met ons team werken we volgens onze pedagogische visie en geven zo kinderen optimale  ondersteuning in hun ontwikkeling.

Tot slot wil ik graag de ouders bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben, dat jullie je dierbaarste toevertrouwen aan ons. Wij doen er alles aan om jullie kinderen een zo leuk en leerzaam mogelijke tijd te geven in onze kinderopvang .Het is tenslotte zo dat als de kinderen vrolijk zijn en plezier hebben, dan zijn wij pas tevreden en bereiken wij ons doel!

Met vriendelijke groeten   Sandra Veehof-Vaanhold

 

 

Ik ben Marieke Steunenberg geboren in 1981, opgegroeid in Markelo en woon nu met mijn man Marius en onze dochters Luna en Elin in Holten.

Ik ben vanaf de start werkzaam bij kinderdagverblijf Bommel de Beer als pedagogisch medewerkster, daarnaast ondersteun ik als assistent leidinggevende Sandra in haar taken en ben ik verantwoordelijk voor de planning op het kinderdagverblijf en bij de buitenschoolse opvang.

Op maandag en donderdag vindt je me op de Knorretjes groep, op dinsdagochtend op de peuter/vve groep en dinsdagmiddag trek ik mij terug op kantoor!

Ik ben graag creatief bezig met de kinderen, knutselen, voorlezen, liedjes en versjes zingen en als het weer het maar even toelaat voor een frisse neus naar buiten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, sport ik in de sportschool en maak graag uitstapjes met ons gezin of met vrienden.

 

Hallo.....,
Ik ben Marion Temmink geboren in 1972 in Neede. Hier woon ik nog steeds met mijn man Hans en onze 2 zonen Jordi en Niek. 

Sinds Juni 2008 ben ik werkzaam bij Kinderdagverblijf Bommel de Beer als pedagogisch medewerker. Op de dinsdag de hele dag en vrijdagochtend ben ik te vinden op de peutergroep De Honingbijtjes en op de dondersdg middag op de BSO het Berenbos.

 

Mijn werk doe ik met veel plezier. Elke dag de kinderen op een speelse manier iets aanleren en  begeleiden tijdens hun ontwikkeling.
Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij ons en
dit probeer ik de kinderen dan ook zoveel mogelijk te bieden.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Uitstapjes maken met mijn man en lekker genieten van alles wat er op mijn pad komt. 

 

 

 

Ik ben Janin Elkink geboren in 1970 te Hoogeveen.

Opgegroeid in Diepenheim en woon nu met mijn man en onze 3 jongens Luuk, Freek en Sjaak in Markelo.

Ik werk inmiddels alweer 10 jaar als pedagogisch medewerkster bij Bommel de Beer.

Op maandagmorgen ben ik  te vinden op de peutergroep de Honingbijtjes, maandagmiddag en de hele donderdag bij de Knorretjes en dinsdagmiddag op de bso Het berenbos.

Doe mijn  met werk met heel veel liefde en plezier.

In mijn vrije tijd doe ik aan spinning , kook ik graag en ga graag op pad met mijn mannen.

 

Hallo Ouders,

Mijn naam is Susan Drenth en woon samen met mijn man en drie kinderen in Hengelo.

Ik werk nu alweer een aantal jaren met plezier bij Bommel de Beer. Ik vind vooral het directe contact met de ouders en de verschillende leeftijden erg leuk. Ook dat elke dag weer anders is maakt het werk lekker afwisselend. 

In mijn vrije tijd onderneem ik graag wat met mijn gezin en ook mag ik graag shoppen of iets leuks doen met vrienden. Je moet vooral veel plezier maken dat maakt het leven wel zo leuk.

Ik hoop nog lang bij Bommel te mogen werken. Ik vind het nog steeds erg leuk om voor de jongste kindjes te zorgen en ze met veel plezier naar de basisschool te zien gaan.

Groetjes Susan.

 

 

Hallo Ouders/ verzorgers 

Mijn naam is Jonell Bouwman, geboren op 7 December 1991 en woonachtig in Haaksbergen. 

Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4

Ik werk vanaf 2018 als pedagogisch medewerker op alle groepen van Bommel de Beer. 

Ik heb veel plezier in het werken met de kinderen, ouders en collega's van Bommel de Beer. 

Werken met kinderen is het leukste wat er is! 

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig en vertrouwd bij mij voelt, zodat het zichzelf kan zijn en zich goed kan ontwikkelen naar zijn / haar behoefte. 

Samen het leven ontdekken, beleven en leren op een pedagogische spelenderwijs. 

 

Hoi Hoi, 

Mijn naam is Ilse Reuvers en ben geboren in 1998 in Haaksbergen. Ik woon nog steeds in Haaksbergen samen met mijn moeder ( Karin) en zusje ( Femke) ,ook heb ik nog een broer ( Roy) en een zus (Joyce) maar die zijn al uit huis. 

Ik werk sinds 1 Juni 2021 bij Bommel de Beer. Hier werk ik met erg veel plezier. Ik werk hier als inval, dus je zult mij op elke groep wel een keertje tegen komen. De afwisseling vind ik dan ook erg fijn. 

In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen, of wat doen met vrienden. Ook sport ik in de sportschool samen met een vriendin van mij. Ik hoop nog lang te mogen werken bij Bommel de Beer en dat ik     samen met de kinderen veel liefde, plezier en gezelligheid mag beleven!

 

Hallo Allemaal, 

Mijn naam is Ilse Broshuis, ik ben 21 jaar oud en kom uit Hengevelde. 

Afgelopen jaar ( 2021) heb ik mijn pedagogische medewerker niveau 3 diploma behaald en ik mag dit jaar de BBL opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 volgen bij Bommel de Beer. En hoop dit aan het eind van het schooljaar te behalen. 

In mijn vrije tijd spreek ik graag met mijn vriendinnen af en gaan we graag samen naar feestjes. Ook vind ik het leuk om te winkelen en ben ik graag bezig met het verzorgen van mijn dieren. Ook sport ik 2 keer in de week in Hengevelde daar doe ik aan handbal. 

Ik werk sinds het behalen van mijn niveau 2 diploma helpende zorg bij Livo het Wiedenhof in Haaksbergen. 

 

 

                      Groepen van Bommel de Beer

 

Bij Bommel de Beer hebben we 3 groepen voor de opvang van de kinderen.

  1. Knorretje
  2. Teigetje /  Peuteropvang De Honingbijtjes ( 2 tot 4 jaar)
  3. Peuteropvang de Honingbijtjes/ Buitenschoolse opvang Het Berenbos ( 4 tot 12 jaar) 

Per groep spelen er maximaal 12 kinderen per dagdeel samen. Op de beide peutergroepen zijn dit 12 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Elke groep heeft eigen slaapkamertjes en een mooie ruime speelgelegenheid. Alle groepen maken gebruik van de eveneens ruim opgezette buitenspeelplaats.

Buitenspelen doen we met alle kinderen samen.