Wat hebben we een super gezellig en mooi feest achter de rug. Wat hebben we genoten met Clown Funny.

Super leuk te zien dat de kinderen en ouders zich vermaakten.

Onderstaand fotoboek zegt genoeg...  

Iedereen heel erg bedankt voor de leuke knutselwerkjes en cadeaus die we mochten ontvangen. 

15 jarig bestaan Bommel de Beer 

Op16 September 2017 is het alweer 15 jaar geleden dat we ons kinderdagverblijf geopend hebben. Deze mijlpaal willen we uiteraard graag met u vieren. Op Zondag 17 September van 13.30 tot 17.00 bent u van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen komt gezellig clown Funny een bezoekje brengen. 

 

Op zondag 18 Juni was het weer tijd voor de Zinderende Zondag bij de zomerfeesten. We hadden dit jaar als verrassing de watermuur. Een heel groot succes! Vooral met de lekkere 28 graden was het een ideale uitkomst...  Maar ook de overige activiteiten werden goed bezocht. Er kon worden gedanst, geschminkt, geknutseld worden.

In de week van 12 tot 16 juni stond de leuke Opa& Oma dagen op het programma. Gezellig kijken wat de kleinkinderen allemaal doen bij Bommel de Beer. Ook deden de Opa's en oma's gezellig mee met de leuke oude spelletjes. Van koekhappen tot aan sjoelen... 

In de maand Mei hadden we vanuit Uk& Puk het thema Familie. Uiteraard gaan we dan ook op bezoek bij de familie. En hoe?? Met de trein....

Allemaal gezellig zingen en natuurlijk een echte conducteur!

In de maand April stond weer het gezellige paasbrunch op het programma.

 

 

 

Op 25 Januari stond de Nationale Voorleesdagen op het programma.

Dit jaar ging het over het boek "De kleine walvis"

De kinderen lieten in de grote parachute de walvis zwemmen. Op de grote en de kleine golven.

Ook werd er een heerlijke walvis gemaakt van een eierkoek. Dus er werd ook lekker gesmuld!

In de week van 16 Februari tot 24 Februari was het dan zover. We konden weer een gezellig Carnaval feestje vieren bij het kinderdagverblijf en de peuteropvang.

De kinderen zagen er dan ook allemaal ontzettend leuk uit.

Wat is er nog leuker dan lekker buiten in de sneeuw te spelen??

Op vrijdag 2 December hadden de Pieten het leuke werk om kinderen te verrassen!

In de hal van de Petrusschool had de Pietenwensput gestaan. Hierin konden kinderen hun briefje inleveren met hierop een wens voor een ander kind.

Zoals bv de beste sterspeler uit het voetbalteam, je lieve buurjongen die altijd met je mee fietst naar school, iemand die om een bepaalde reden niet heeft mee gekund op kamp etc.

Er kwamen dan ook heel wat leuke en lieve opgaves binnen. De pieten hebben dan ook heel wat kinderen kunnen verwennen met leuke cadeautjes     

Op 1 December was het dan zover. We konden weer een feestje vieren met de kinderen. Pedagogisch medewerker Mariska Potman was 12.5 jaar in dienst bij Bommel de Beer.

We feliciteren Mariska met haar behaalde Jubileum!  

Zaterdag 26 November weer het gezellige Sint Feest bij Assink!

Wat is dat dan ?? Een brief van Sinterklaas zomaar bij Bommel de Beer op de mat! Sint vraagt ons om mee te denken voor een Hobby!

 

 

Beste ouders,

 

We moeten u jammer genoeg laten weten dat het tijdelijke contract van Clementine Gies dat afgelopen vrijdag 9 september  afliep, niet omgezet kan worden in een vast dienstverband.

 

Clementine is deze week op vakantie (was al gepland) en komt maandag 19 en dinsdag 20 september langs om afscheid te nemen van de kinderen, een tekening namens uw kind(eren) zal ze vast heel leuk vinden.

 

 

De inlogcodes zijn binnen van Kiddo!!  Wat zijn de foto's leuk geworden! Deze week krijgt u het kaartje uitgereikt met de inlogcode. Besteld u voor 3 oktober dan betaald u geen verzendkosten! Ook een tip is: like Kiddo foto op Facebook en profiteer van de acties!

 

 

 

De fotograaf is er weer bij Bommel de Beer en Peuteropvang De Honingbijtjes om leuke kiekjes te schieten!

Op 3 september stond het bedrijfsuitje gepland. Gezellig klimmen met de collega's in een bomenpark, de slechtste chauffeur van Bommel en uiteraard de stoomcursus Salsa dansen gehad. Het was een gezellig weekend.

Met de Hoftedagen van Hengevelde waren we dit jaar ook van de partij. Gezellig met de kids aan het knutselen in het kinder wal halla........

De nationale voorleesdagen 2016.

Ook staat altijd vast op het programma het sinterklaasfeest!!

 

 

Vanuit het VVE programma Uk kwam ook het thema "ik en mijn familie" voorbij. Vanuit dit thema hebben we een opa /oma ochtend gehouden, zodat ook zei met eigen ogen konden zien waar hun kleinkinderen spelen en leren. 

Het waren dan ook super gezellige morgens!  

 

Op 16 maart 2015 was het dan zover. Bommel de Beer bestond 12.5 jaar. Maar ook hadden we een jubilaris in ons midden. Marieke Steunenberg-Elkink was ook 12.5 jaar in Dienst bij Bommel! Dubbel feest dus. Dit werd de gehele week gezellig met alle kids en ouders gevierd!

Een gezellige open dag bij Bommel de Beer!

Gezelligheid met Pasen. Gezellig samen van het buffet smikkelen en natuurlijk niet te vergeten eitjes zoeken buiten.